Tot preparat per al debat de candidats a batle, organitzat per aquest mitjà

DíNGOLA i la delegació local de l’Obra Cultural Balear tornen organitzar una taula rodona amb els candidats a la batlia de Sineu. Ja és la tercera taula rodona, després de la de les eleccions del 2015 i la del 2019.

El debat de candidats s’ha convertit en un dels actes que suscita més interès de les campanyes electorals. I enguany hem canviat lleugerament el format per incitar més al debat i confrontació en positiu. Un debat que serà moderat per la periodista Marta Bergas Ferriol, i que es celebrarà aquest dijous 25 a les 20h al Claustre de Sant Francesc.

Al final de l’acte el públic podrà intervenir, demanant el parer dels candidats sobre qualsevol tema, o sobre les propostes dels diferents partits en les diferents àrees de govern d’un municipi com Sineu.

Els participants seran l’actual batle Tomeu Mulet Florit –per part del PP–, Andreu Mates Jaume Remos –per part de MÉS per Sineu– i José Manuel García Mena –per part del PSIB-PSOE–. L’organització va convidar també a Francisco Moreno Cabot –candidat de VOX–, però aquest va declinar d’assistir-hi.


Fotogaleria de la taula rodona del 2019

Fotogaleria de la taula rodona del 2015

Cartells anteriors

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. gabriel mora caldentey

    no creo que sirva de nada un debate en Sineu, todos nos conocemos y sabemos de que pie cojeamos y desde la inplantacion de la democracia ninguno ha demostrado ninguna simpatia por el pueblo, muchos se presentan para cumplimentar su ego personal y su vida y las de sus familiares y amigos, al pueblo no le toca nada es mas en esta eleciones, reaparecen fantasmas del pasado.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: