“Ab nach Hamburg!” Intercanvi d’alemany de 1r de batxillerat amb Hamburg

El 24 de maig un grup de 12 alumnes i dos professors de l’IES Sineu partiren cap a la ciutat d’Hamburg, on faran un projecte educatiu d’intercanvi amb l’institut “Gymnasium Blankenese”. Durant aquesta setmana els alumnes s’allotjaran a casa d’un/a alumne/a alemanya per aprendre de prop com viu una família alemanya.  Aquest intercanvi, juntament amb el realitzat amb Bremerhaven al febrer, han sigut cofinançats pel programa Educatiu “Sprechen wir Deutsch – On va parler français” de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca de les Illes Balears i organitzats pels integrants del subdepartament d’Alemany de l’IES SINEU: Isabel Borràs, Eduard M. Laguna i Salvador Alberola. 

Durant aquesta setmana l’alumnat participarà a activitats de caire cultural com visites guiades per la ciutat, visites a museus, passeig per l’Elba en vaixell, però sobre tot, posaran en pràctica els seus coneixements de llengua alemanya amb els seus companys i companyes d’intercanvi així com amb les seves famílies d’acollida. Aquesta mobilitat està contextualitzada com a situació d’aprenentatge, ja que l’alumnat elaborarà un diari de l’intercanvi durant la seva estada per poder reflectir sobre les experiències interculturals viscudes les quals hauran de plasmar en la memòria i una presentació oral de l’intercanvi.

El grup d’alemanys els tornaran la visita del 18 al 25 de juny. 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: