Vilaweb posa Díngola en portada el dia abans de la manifestació dels 110.000

portatilAquest post (fes clic) va ser el més vist des de que Díngola posà en marxa el seu servei d’informatiu digital. Era una guia per assistir a la macromanifestació d’ahir diumenge 29 (consells per evitar problemes, temps meteorològic que havia de fer, trajecte, telèfon de contacte per a llogar seient en algun dels autocars que s’hi desplaçaven, etc.). Es publicà uns dies abans de la manifestació i va tenir tant d’èxit que els dos primers dies assolirem prop de 25.000 visites (el primer dia, quan veiérem 12.000 visites a les poques hores, fins i tot pensàrem que alguna cosa no funcionava en el comptador de visites). Fins i tot, el segon dia després de publicar el post, el diari digital VilaWeb (l’àmbit del qual són els Països Catalans, i llegit cada any per centenars de milers de persones) ens posà en portada i això tornà aixecar el gràfic de visites (encara que no tant com el primer dia, que havia crescut principalment pels clics a la guia des de missatges de whatsapp, piulades a Twitter o comparticions a Facebook). Podeu llegir la notícia des de VilaWeb aquí (fes clic). Aquesta notícia també fou la més comentada de totes les que hem publicat fins ara, com es veu en la foto.

Per una vegada Díngola va passar els límits estrictes de la frontera municipal i serví una notícia al públic general de l’àmbit autonòmic (i, fins i tot, de Països Catalans), sense que això serveixi de precedent (que bastanta feina ja tenim així).

Una vegada més donar-vos les gràcies per la vostra confiança. Sense els seus lectors Díngola no seria res.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: