Álvarez diu que ell no desitja el suïcidi de Zapatero i que les paraules de Facebook no són seves

nnggAquest matí el sineuer Pedro Álvarez ha publicat (fes clic) una entrada en el seu blog personal, disculpant-se per les paraules que aparegueren en el seu perfil de Facebook i que pogueren ofendre. Es refereix a unes paraules en les que s’afirmava que el millor que podia fer l’expresident del govern espanyol Zapatero era suïcidar-se. En el post “Los peligros de las redes sociales” Álvarez dóna a entendre que no fou ell qui publicà l’escrit, sinó que possiblement va utilitzar amb el seu compte un dispositiu que no era seu i després algú va usar el mateix dispositiu sense canviar de compte. Per evitar interpretacions errònies, transcrivim exactament les paraules del seu post: “Os recomiendo ir con mucho cuidado a la hora de abrir vuestras cuentas en dispositivos ajenos a vuestra propiedad; os podría ocurrir como a mí, que se sincronicen con periódicos digitales, y que cuando una tercera persona comente algo se atribuyan sus palabras a vosotros”.

Díngola ha parlat amb Álvarez i aquest ens ha explicat la versió que ja conta al seu blog. Per altra banda també ha afirmat que a mitjan matí, quan ha vist “com es feia de grossa la bolla” (paraules textuals seves), ha decidit posar el seu càrrec a disposició de l’organització juvenil de la qual n’és el número 2. Els companys de partit li han dit que “de cap manera”, i que “la culpa no era seva i no hi havia res que l’obligués a dimitir”. La polèmica ha arribat a assolir àmbit estatal i Álvarez s’ha manifestat molt molest amb les acusacions les Joventuts Socialistes d’Espanya (el joves del PSOE), que han exigit el seu cap.

El perquè de tot plegat

alvarez sobre zapateroLa polèmica sempre ha envoltat les xarxes socials pel que fa a la política sineuera. Fa poc més d’un any ja explicàvem aquí (fes clic) que l’oposició alertava del discurs provocador dels joves del Partit Popular en les xarxes socials i Internet. En aquell moment Pedro Àlvarez, secretari de Noves Generacions de Balears, publicava que el PSIB-PSOE de Sineu “és controlat per una família, i té un cap de llista manipulable”. De Sineuers Independents deia que “rebenten els actes festius, menteixen i riuen les gràcies als antisistema”. Aquells temps, en un vídeo penjat a Youtube, la cantera del PP acusava els professors de manipular els alumnes (vegeu el vídeo aquí), talment fa ara José Ramón Bauzá (per exemple en les seves declaracions a La Sexta).  També hi hagué una brega virtual amb els Joves del Pla de Mallorca en Marxa, als que acusaren de fer unes pintades independentistes en les parets d’edificis públics de Sineu.

Aquest passat diumenge el perfil de Facebook de Pedro Àlvarez mostrava el següent post: “lo mejor que haría este individuo [es referia a l’expresident del govern de l’Estat Espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero] es suicidarse”. Dos dies després ha esclatat la polèmica: avui matí apareixia una nota del periodista Mateu Ferrer en la versió en paper del Diario de Mallorca. Fa una estona la versió digital de l’AraBalears també ha publicat (fes clic) una notícia més ample.

+info: fes clic aquí per llegir sencer el post de Pedro Manuel Álvarez.

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Joana

    Aquets fill des metge acabarà com un tord plomat i amb una mala etiqueta de per vida!!!… Jo si fos del seus pares ho enviaria una temporada a Lluc, envers de riurer-li les gracies… (Soc pare, se porque parlo…). Una tereseta mes amb mans fora escrupols, que nomes la lia i no pinta un rave!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: