El batle no aclarí si arreglarà el problema lingüístic dels cartells del Punt Verd

Durant el temps de precs i preguntes del darrer ple, l’oposició demanà a l’equip de govern sobre l’incompliment de la Llei de Normalització Lingüística en la col·locació d’uns cartells d’horaris, incompliment denunciat per Díngola fa dos mesos (fes clic).

En la foto superior es veuen els dos cartells, un fora del recinte (en castellà) i un just a l'entrada (en català). En la foto inferior es veu el cartell en català, que queda amagat quan s'obre la porta (sis hores al dia).

En la foto superior es veuen els dos cartells, un fora del recinte (en castellà) i un just a l’entrada (en català). En la foto inferior es veu el cartell en català, que queda amagat quan s’obre la porta (sis hores al dia).

El batle Pere Joan Jaume troba que, així com estan col·locats els cartells dels horaris del Punt Verd, es veuen tant des de fora del carreró que du a l’entrada del recinte (cartell en castellà), com des de la pròpia porta del recinte (cartell en català). Així ho va explicar a Miquel Gelabert (regidor de Sineuers Independents) en el passat ple ordinari de dilluns. El que no va explicar és que, quan s’obre la porta (i hi està des de les 10:00 fins a les 19:00), el cartell en català queda ocult (perquè la porta és corredissa i es fica dins una mena d’enfonyall).

De totes maneres, si voleu que la posem devora s’altre no hi ha cap problema”, va dir a l’oposició. El que no quedà clar és si ho faran…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: