Un espectacle atmosfèric ha donat el ‘bon dia’ avui matí a Sineu

Així com veieu a les fotos s’ha despertat avui Sineu. Un enorme arc de Sant Martí ha envoltat part de l’atmosfera sineuera en un espectacle visual de la natura que es veu pocs pics durant la resta de l’any.

L’arc de Sant Martí és un fenomen òptic que consisteix en fer visibles, al cel, tots els colors de l’espectre de la llum (vermell, taronja, groc, verd, blau, indi i morat) quan aquesta es refracta i reflecteix a les gotes d’aigua en suspensió en l’atmosfera.

Les fotos superiors són de Joan Llull, Miquel Gelabert i Xema Estela. Les fotos inferiors demostren que el fenomen no s’ha produït només a Sineu sinó també en altres llocs de Mallorca: són fotos fetes per Magí Ferriol (director de la revista Fent Carrerany de Maria de la Salut) i Guillem Mayol (fotògraf de Santa Margalida, col·laborador habitual de Díngola). Totes les fotos han estat publicades en el Facebook i, si xafardejau un poc en aquesta xarxa social, segurament en trobareu moltes més.

A Sineu avui tindrem cel variable (depenent de l’hora) i temperatures entre els 9 i els 12 ºC, i podria fer alguna buirina (pluja lleu). Podeu consultar la previsió per Sineu aquí (fes clic).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: