Polèmica a sa plaça

IMG_4667bbbTot ha vengut perquè un dels locals de restauració que no havia tengut mai taules i cadires en la terrassa, fa uns dies va decidir posar-ne. La resta de bars, cafès i restaurants, tots en tenen. Va demanar permís a l’Ajuntament, que li ho va concedir. El fet és que, degut a que el local de just davant també té taules i cadires instal·lades en la seva terrassa, el carrer (que és un carrer de sortida de sa plaça) ha quedat tancat ja que era completament ocupat per les taules i cadires dels dos locals. Això ha provocat una gran polèmica entre els placers que, segons es diu, fins i tot pensen en fer una recollida de signatures. Fins i tot el batle i la Policia Local han hagut d’intervenir-hi.

No tenim més dades sobre el que ha passat.

No cal perdre de vista que tot ve de lluny. Tot s’emmarca en l’estira i arronsa entre, per una banda els partidaris d’una plaça per a vianants i turistes, i per l’altra els partidaris de poder aparcar-hi.

 

Relacionat: Alguns placers denuncien que la cotxada de sa plaça els afecta econòmicament

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: