Valtonyc és absolt de la denuncia interposada pel batle Pere Joan Jaume

02_valtonyc_rxi.cat_

El jove cantant de rap Josep Miquel Arenas, més conegut per Valtonyc, que havia estat denunciat pel batle Pere Joan Jaume per presumptes amenaces a través de les seves cançons, ha estat absolt d’aquestes. El jutge no veu indicis d’amenaces, segons la sentència del jutge, a la que ha tengut accés Díngola i que diu clarament que: “no parece debidamente justificada la perpetración del delito que ha dado motivo a la formación de la causa”. El document està signat amb data del 7 d’abril, dimarts.

 

Els fets

Valtonyc, en una intervenció en el torn de paraula del públic, durant un polèmic ple de fa dos anys.

Valtonyc, en una intervenció en el torn de paraula del públic, durant un polèmic ple de fa dos anys.

El batle i l’aleshores presidenta de l’agrupació local de Noves Generacions Laura Montenegro, presentaren el 22 d’agost de 2012 una denúncia contra Valtonyc. Les dues cançons que varen motivar la denúncia eren Sineu serà Afganistan i Noves degeneracions. En elles parla de “bales de plata”, tot i que aquesta expressió és usada sovint en les cançons d’aquest estil musical. Els denunciants veieren aquestes paraules com a amenaces i interposaren la denuncia, el que va ocasionar un rebombori important.

Laura Montenegro ja no és membre de Noves Generacions i Pere Joan Jaume està muntant un partit nou separat del PP. De fet, Montenegro, quan es va donar de baixa de les Noves Generacions, va retirar la denuncia i, segons afirma, “aleshores, la seva absolució ja estava pràcticament assegurada“.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Joan RB Sangroniz

    Cagondena la nova Inquissició, ja no te “clase”, s’arrufn aviat…la Inquissició s’ha convertit en la Nova generació de fantasmes…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: