Gent per Sineu vol que les barriades s’impliquin en la presa de decisions

 

Gelabert, com la resta de caps de llista, va ser entrevistat per 'Díngola' en el darrer número en paper.

Gelabert, com la resta de caps de llista, va ser entrevistat per ‘Díngola’ en el darrer número en paper.

Redols2No creiem en discursos de despatx ni en missatges que van des d’alt cap a baix”. Així es manifestava Miquel Gelabert Confit, cap de llista de Gent per Sineu avui matí. Ho deia perquè, segons ha afirmat a Díngola, “som l’únic partit que, per ara, haurà fet actes per a les barriades i s’haurà preocupat de les necessitats específiques de cada zona del poble”. “Hem d’acostar l’Ajuntament al poble, i per això cal ser arreu, no només tenir en compte els habituals centres de decisió”, ha resumit.

Gelabert ho deia perquè aquest cap de setmana el seu partit ha organitzat una sèrie de trobades amb els veïnats de les diferents barriades del poble, per conèixer de primera mà les seves necessitats, segons ha informat. Segons Gelabert, no té sentit només fer un programa uniforme per a tot el municipi perquè les característiques de cada barriada son diferents en molts aspectes.

Les trobades, convocades baix del lema “Agafa sa pella pes manec”, començaran a les 11:00h i a les 17:30h de demà, i a les 11:00h de diumenge, i seran en format d’assemblea popular, obertes per tant a tots els interessats.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: