El president del C.E. Sineu rectifica i Xisco ‘Fuli’ serà coordinador fins a final de temporada

A l'esquerra, Xisco 'Fuli', destituït ahir.

En primer pla, Xisco ‘Fuli’, destituït dimarts.

Després del rebombori causat per la destitució de Xisco Gelabert com a coordinador del futbol base del C.E. Sineu, el president Antoni Sastre ha mogut fitxa i ha emès un comunicat en el que afirma que tot ha estat un evident malentès i que cal rectificar alguns aspectes comunicats aquest passat dimarts. Recordem que Gelabert va ser substituït per Natxo Matas com a coordinador el dimarts, sense esperar a finalitzar la temporada (fes clic aquí per llegir la notícia que publicarem dimecres). Tot i que Gelabert havia informat que la propera temporada no seguiria en el càrrec, no esperava ser substituït abans d’acabar aquesta. Per altra banda, la idea de Gelabert era d’ajudar i posar al dia el nou coordinador. Tot això va causar un enorme rebombori en el club de Son Magí.

Ahir divendres el president del club va enviar un comunicat informant que Gelabert no seria substituït fins a final de temporada, i Matas passaria a ser l’adjunt a la presidència del club. Acabada la temporada, es decidiria qui ocuparia la figura de coordinador esportiu.

Tot i que inicialment sembla que hi havia alguna reticència per les maneres amb les que havien tengut lloc els fets, Gelabert ha manifestat a Díngola que està a disposició del club, com sempre, i que “estaré fent la meva feina fins al final de temporada amb l’objectiu de fer una campanya immillorable i que la propera també sigui un èxit”. Gelabert diu que ha rebut el suport de molts aficionats i membres del club, i que està animat a seguir endavant fins al final, “perquè les jugadores i els jugadors del club s’ho mereixen”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: