Els altres regidors ‘sineuers’…

Fa uns dies us explicàrem (fes clic) qui són els regidors que, a partir de la meitat d’aquest mes, configuraran el consistori sineuer. Tot i que encara no es coneix quin partit o partits governaran (és una setmana, aquesta d’ara, de molta ebullició negociadora, i us podem assegurar que hi ha contactes, encara que aparentment tot sembli una bassa d’oli), el que està clar és qui seran els components dels grups municipals o quines persones representaran als ciutadans en els plens.

Però hi ha algunes altres persones que, aquestes eleccions, també foren escollides, i que tot i que no exerciran la seva tasca a Sineu, tenen alguna relació amb el municipi. Bé perquè hi viuen, o bé perquè hi tenen la seva procedència, o la seva parella, o la seva família.

Aquests són els altres regidors ‘sineuers’:

 

Marga Duran volia ser la batlessa de Palma, en substitució d'Isern.

Marga Duran volia ser la batlessa de Palma, en substitució d’Isern.

Margarita Duran Cladera

Serà regidora del PP a Palma. De fet, es presentava com a candidata a la batlia, per substituir el també ‘sineuer’ Mateu Isern, ara batle en funcions. La desfeta del PP aquestes eleccions impossibilitarà que Duran sigui batlessa de la capital balear. Duran va néixer l’11 de juliol del 1967, i sa mare i la seva padrina eren sineueres. De ca ses Sordes, els hi deien de mal nom. És casada i amb dos fills. Ha treballat d’assessora immobiliària. Políticament ha destacat com a diputada del PP en el parlament des de les eleccions del maig del 2011 i, des del desembre del 2012 és presidenta d’aquesta institució.

 

Miquel Niell Crespí

És casat a Santa Maria del Camí i allà viu. És metge. Aquestes eleccions es va presentar com a número tres de la llista de Més per Mallorca a Santa Maria. El seu partit va treure sis regidors (de tretze) i per tant entrarà de regidor i, probablement, serà a l’equip de govern si es pot configurar un pacte amb PSIB-PSOE o Movem, cada un d’ells amb un regidor.

 

Aina Sastre, ben coneguda a Sineu, serà regidora a Alaró.

Aina Sastre, ben coneguda a Sineu, serà regidora a Alaró.

Aina Sastre Bestard

Té estudis de traducció i interpretació. Fa uns anys que ha tornat a Mallorca, després d’estudiar en la Universitat de Vic i de treballar en el Hilton Diagonal Mar com a coordinadora d’esdeveniments. Actualment organitza banquets i esdeveniments per a Vi-és. És ben coneguda a Sineu, una ‘sineuera’ més, després d’haver treballat esporàdicament en el Bareto de Can Font i a Vi-és. Es presentava com a número dos de Més per Mallorca a Alaró, d’on realment és. El seu partit va fer tres regidors.

 

Altres coneguts dins els consistoris

Tot i que no viuen a Sineu, altres regidors escollits són també ben coneguts entre els sineuers. És el cas del glosador i actor Pere Joan Munar Munar, de 43 anys, llorità, que es presentava en el número quatre per Endavant Lloret (i que dia 24 va aconseguir la majoria absoluta, amb cinc regidors dels nou del consistori). Munar és ben conegut a Sineu, entre altres, pels combats de gloses a Can Font. També Julia González Bordas, llubinera, entra de regidora al seu poble per Feina per Llubí, una agrupació d’electors de caràcter progressista. González és coneguda per haver treballat en el Celler Can Font i en la Pizzeria Xiroi.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: