Toni Florit i Jaume Calafat entrenaran el Campanet

Toni Florit, en la seva etapa com a entrenador del Sineu [foto: Macià Puiggròs].

Toni Florit, en la seva etapa com a entrenador del Sineu [foto: Macià Puiggròs].

Toni Florit Caimari, que va ser entrenador del primer equip del C.E. Sineu durant cinc anys (i que el va pujar a 1a regional), i que enguany ha entrenat el Felanitx (a categoria preferent), serà el primer entrenador del Campanet aquesta propera temporada.

Fa cinc anys Florit va pujar el club de Son Magí a 1a regional. El juny de l’any passat va deixar el club del seu poble (fes clic aquí) per fitxar pel Felanitx, que jugava en una categoria superior, i al que ha deixat en 15a posició de la taula classificatòria. Aquesta propera temporada entrenarà el Campanet, que enguany va estar a punt de fer història i pujar a Tercera Divisió (finalment hi va pujar l’Esporles).

Jaume Calafat Sard, fins ara entrenador dels cadets del C.E. Sineu, partirà amb Florit i serà el seu segon entrenador. Cal recordar aquí que els cadets del club de Son Magí també feren campions del seu grup (2a regional, grup E), com informarem en el seu moment (fes clic aquí).

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: