Sense notícia…

Aquesta foto és la notícia. Veure per primera vegada els nous regidors asseguts en els seus corresponents llocs en el ple municipal. Pel que fa a la resta, res a destacar.

Aquesta foto és la notícia. Veure per primera vegada els nous regidors asseguts en els seus corresponents llocs en el ple municipal. Pel que fa a la resta, res a destacar.

Sense cap sorpresa ni una. La notícia del ple d’avui és la no notícia. Avui s’ha estrenat la nova corporació municipal en un ple molt curt (uns vint minuts) i totalment previsible, en el que només s’havien de ratificar algunes nominacions.

Entre altres, s’han votat les representacions als diferents òrgans col·legiats. Miquel Gelabert Confit serà el representant de la corporació al Consell Escolar (amb Remirada de suplent), Pep Oliver Pavarotti serà el representant a la Mancomunitat del Pla i a la Federació d’Entitats Locals (amb Confit com a suplent a totes dues), Joana Maria Mestre Fornereta ho serà en el Fons Mallorquí de Solidaritat (amb Remirada com a suplent) i Carles Ramis Mercado ho serà en el Consorci de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (amb Remirada com a suplent).

El primer tinent de batle serà Confit (amb Remirada com a segona tinent de batle).  Pep Lluís Tugores Monara serà qui tendrà les funcions de tresorer.

El 27 de juliol a les 20h hi haurà el primer ple ordinari, i aquests tendran una periodicitat bimensual, segons s’ha votat per unanimitat.

 

Què cobraran els regidors?

40€ serà la dieta per assistència a ple, 100€ per assistència a junta de govern i 30€ a les sessions informatives. La dedicació exclusiva, com ja havia informat Díngola (fes clic aquí), serà aquest primer any per Pep Pavarotti, amb un sou brut de 37.131€ anuals.

Avui també s’han confirmat les àrees de govern, sense cap novetat respecte al que ja va avançar Díngola (fes clic aquí).

Ha estat un ple avorrit i sense cap sorpresa, on tot era ben cuit.

 

 

Notícia relacionada:

La meitat de regidors avui s’estrenen en un ple municipal

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: