El consistori progressa adequadament pel que fa a comunicació

S'observa 'moviment' en les xarxes socials i en la pàgina web del consistori.

S’observa ‘moviment’ en les xarxes socials i en la pàgina web del consistori.

Tot i que els mitjans en general notem a faltar més comunicats o notes de premsa per part de l’equip de govern, cosa que també beneficiaria al propi equip de govern perquè així la informació sobre el que es fa a l’Ajuntament arribaria a més gent, és cert que la comunicació durant aquesta recent estrenada legislatura fa intents de millorar la comunicació de la passada.

La pàgina de Facebook de l’Ajuntament funciona (es pengen posts amb certa regularitat) i la pàgina web del consistori també. Així per exemple, la web inclou el ban del consistori que obliga als locals que posin barra el dia de la Mucada a col·laborar amb les despeses de la festa; en canvi, en tota la legislatura passada es penjaren només dues ordenances a la web. L’Ajuntament també aprofita les xarxes socials per demanar opinió al poble: per exemple avui ha penjat una enquesta demanant als sineuers qui ha de ser el pregoner de les festes d’enguany (per cert, tot i que Díngola figura entre les opcions, a nosaltres ens sembla encertadíssima qualsevol de les demés propostes).

Tot i això, segons fonts del consistori, s’estan fent passes per canviar completament la pàgina web i fer-la més atractiva i funcional pels usuaris.

Durant la passada legislatura la comunicació amb l’equip de regidors fidels a Tomeu Mulet va ser més fluida (especialment al final), però no oblidem que, com es va cansar d’informar aquesta mateixa pàgina per on ara navegueu, una part de l’equip de govern tenia Díngola i l’OCB totalment vetades.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: