Quines posicions ha reforçat el C.E. Sineu per jugar a preferent?

A dia d’avui, el primer equip del C.E. Sineu encara s’està reforçant de cara a la temporada que començarà en unes setmanes. En els gràfics podeu veure les posicions que ha reforçat per ara l’equip, encara que no se’n descarten altres, segons fonts de la secretaria tècnica del club.

El primer equip del Sineu ha reforçat la porteria amb Xavi Bonet, que aquesta passada temporada jugava amb l’etern rival, el Lloret. Bonet, amb 23 anys i procedent de la cantera del Constància (Inca), té un currículum important havent jugat a Tercera (amb el Felanitx).

També s’han fitxat tres jugadors de camp: Llorenç, un juvenil de l’Algaida, Iván Lucas, de 20 anys i procedent del Binissalem, i Jaume, un juvenil del Constància. El primer és davanter centre. El segon pot ser utilitzat com a central o com a pivot defensiu, i es va formar en els equips base del Mallorca. Finalment el tercer és un lateral esquerra de només 18 anys però amb molta projecció.

Adjuntem dos gràfics explicatius de les posicions aproximades que han estat reforçades per l’equip, depenent de si l’entrenador Rafel Perelló a preferent empra un 4-4-2 o un 4-3-3.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: