‘Monara’ serà qui pregonarà aquestes festes

'Monara', en la darrera exposició de la 'Muchal Foundation', el dia de sa fira.

‘Monara’, en la darrera exposició de la ‘Muchal Foundation’, el dia de sa fira.

Miquel Tugores Monara serà el pregoner de les festes d’agost del 2015. Monara és un esperit que no atura (“si s’aturàs, tendria un atac de nervis” va dir d’ell, un dia, la seva dona), i el fet d’una jubilació molt primerenca que l’ha lliurat de feines més serioses (tot sigui dit) l’ha permès dedicar-se al Much de Reig, a les xeremies, a la fabricació de tamborinos i flabiols, etc. Monara és ben conegut en el municipi i el seu discurs del pregó serà, sense cap dubte, atípic.

Enguany el consistori va demanar a les diferents associacions del municipi que proposessin diferents candidats per a fer el pregó i va convidar als internautes a participar en una enquesta a través d’un enllaç a Facebook. El PP, principal partit de l’oposició, ahir havia emès un comunicat a través d’aquesta xarxa social demanant d’incloure el C.E. Sineu entre els candidats, però l’Ajuntament va declinar de fer-ho per defecte de forma (la petició no s’hauria d’haver fet a través de Facebook) i de temps.

+info: comunicat del PP en el seu blog

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: