La voltadora de Sineu rebrà el nom de Francesc Alomar en el 60è aniversari de la seva mort

La voltadora situada en el poliesportiu de Son Magí passarà a anomenar-se Voltadora Francesc Alomar Florit a partir del proper 9 d’agost. Així ho ha acordat l’equip de govern després de successives reunions amb la directiva de l’A.C. Sineu, i així es votarà aquest proper dilluns 27 en el ple ordinari que es celebrarà.

Aquest 9 d’agost es commemorarà el 60è aniversari de la mort del ciclista sineuer. Dia 9 és, també, la data triada per la regidoria de festes per fer el Memorial Anual que cada any té lloc per les festes d’agost.

IMG_6480

Present i futur.

La voltadora sembla nova, després de ser repintada de bell nou fa unes setmanes, abans de la  XVI edició del Trofeu de Ciclisme en Pista ‘Vila de Sineu’. Les tasques ja havien estat iniciades per l’anterior regidoria d’esports i varen ser  acabades fa aproximadament un mes.

Fer un pas soterrat pels vianants és una de les fites importants que gairebé tots els partits polítics s’han plantejat en algun moment. Díngola va tenir accés a un possible pressupost d’una obra d’aquesta envergadura i les xifres que es manejaven eren desorbitades per un municipi com Sineu, excepte si els fons podien venir d’altres administracions superiors.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: