A partir d’ara les terrasses dels bars de Sineu s’hauran d’ajustar a una normativa

La Díngola número 14 va tractar el tema de les terrasses, arrel d'una polèmica a sa plaça.

La Díngola número 14 va tractar el tema de les terrasses, arrel d’una polèmica a sa plaça.

Aquest vespre el ple de l’Ajuntament de Sineu aprovarà una nova ordenança sobre l’ocupació de la via pública per part de bars i restaurants (això és, les terrasses amb taules i cadires). Aquesta ordenança ja va ser demanada fa just un any per alguns propietaris de negocis de restauració. La mateixa Cati Civera, propera al Partit Popular (que aleshores governava) i aleshores propietària del negoci d’Es Clot, manifestava a Díngola en paper la necessitat d’aquesta ordenança (vegeu Díngola número 14, pàgina 8). Uns dies abans havia rebentat l’enèsima polèmica a sa plaça, i no només per un problema d’aparcaments o pel trànsit de vehicles, també per problemes entre els mateixos veïnats i bregues entre negocis.

L’aparició de certs elements o estructures en algunes terrasses del municipi, fa unes setmanes, hauria propiciat una certa urgència en l’elaboració d’una normativa clara sobre terrasses, que permeti als negocis tenir els seus guanys, però que també tengui en compte el benestar i la lliure circulació dels vianants.

L’ordenança d’avui serà aprovada amb els vots a favor de GxS i el PI.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: