L’estiu va de cartells publicitaris…

“Amb aquest cartell volem recuperar la tradició de la gent del poble de sortir a prendre la fresca” diuen les autores del cartell de les festes d’agost d’enguany.

Ja hi ha cartell per a les festes d’agost d’enguany. El cartell d’enguany vol rompre amb la línia clàssica i és un cartell amb molt de color dissenyat per Rosa Mascaró i Patri Martín. Segons les autores, amb aquest cartell es pretén “recuperar la tradició de la gent del poble de sortir a prendre la fresca”, ja que segons elles “compartir el temps amb els veïns és una manera més de fer poble”. L’Ajuntament ha aprofitat aquest cartell per inaugurar un compte de Twitter (fins ara l’Ajuntament tenia compte de Facebook, però no de Twitter).

Molt estiuenc és també el cartell de l’Écafè per a la festa d’avui vespre, en el que actuarà el polifacètic Rafel Amorós ‘López’, amb un espectacle nou.

Ja fa dues setmanes que hi ha el cartell de la XII Mucada, molt esperat per tots. La foto del cartell de la Mucada enguany, obra de Macià Puiggròs, va ser feta a l’ermita. I xerrant de Mucada, alguns restaurants ja tenen menú per a dia 14, com podeu veure amb aquest transgressor cartell del Moments Bar.

També hi ha el cartell del concurs de gloses pel premi Parreta de l’Obra Cultural Balear, premi que s’entregarà al guanyador el proper 9 d’agost, en la festa del cinquè aniversari de la revista Díngola. I un més senzill, de la presentació del llibre sobre els picadors mallorquins (fes clic aquí), que tendrà lloc avui vespre a l’Écafè abans del show de López.

Com veieu, un col·leccionista de cartells podria carregar. Per cartells no estarem…

 

+info: compte de Twitter de l’Ajuntament, @ajsineu, aquí.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: