La Conselleria de Salut assumirà la instal.lació del nou aire condicionat del PAC

La Conselleria de Salut assumirà finalment les despeses de la instal.lació de les noves bombes de calor i fred del PAC de Sineu. Així ho va explicar ahir la regidora de salut Joana M. Mestre Fornereta, després d’una reunió amb Manuel Palomino, secretari general de la Conselleria.

Abans d’aquesta hi havia hagut un grapat de trobades més entre les dues institucions, ja que recordem que, com explicàvem en el darrer número de Díngola en paper, cap de les dues considerava que era la responsable de la reparació dels equips. Tanmateix els centres de salut són competència directe del govern i, finalment, la Conselleria ha hagut d’acabar assumint el cost.

Els aparells estaven espatllats des del passat febrer. Les altíssimes temperatures d’aquest juliol han provocat moments de tensió en la sala d’espera del centre. Per mitigar les queixes, el consistori va instal.lar alguns ventiladors tot d’una després d’haver-se constituït el nou equip de govern.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: