[FOTONOTÍCIA] L’anterior consistori no va llevar la placa de Jaume Matas, tot i el mandat del ple municipal

placa matas 2

L’anterior consistori no va llevar les plaques de Jaume Matas, expresident de la comunitat autònoma de les Illes Balears, tot i que això es va acordar de fer-ho el passat gener. Com vàrem informar (fes clic aquí, aquí i aquí), els independents registraren una moció per retirar del municipi de Sineu totes les plaques d’inauguracions que fan referència a Jaume Matas com a president del govern. La moció demanava que es duguessin a terme els tràmits necessaris per retirar qualsevol menció a l’expresident en plaques d’edificis públics del municipi (per exemple en les plaques d’inauguració del centre de salut i del poliesportiu), i va ser aprovada amb els vots a favor de Miquel Gelabert, Pepa Aguiló i Maria Ferrà, de Sineuers Independents, i de Tomeu Mulet, Maria Font i Maribel Arnau, del Partit Popular. Pep Oliver Pavarotti, Antoni Comas Ganyot i el batle Pere Joan Jaume s’abstingueren. Jaume havia d’iniciar les gestions per donar resposta a la moció i ordenar la retirada de les plaques, però a dia d’avui aquesta tasca encara no s’ha acomplert. Haurà de ser el nou consistori el que executarà la retirada, aprovada en ple ara fa vuit mesos.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: