La satisfacció més gran de la XII Mucada

La maquinària mucal ja va a tota, és que ja som a la recta final cap al dia assenyalat en honor a lo Much de Reig. La venda de camisetes i altra marxanderia muquística ja fa dies que proveeix els sineuers dels preuats articles per a celebrar la festa com cal.

La Mucada és una festa de baix pressupost on es fa més despesa en imaginació que en qüestions pecuniàres, cosa que fa que cada any es generi un important excedent amb la venda, sobretot, de camisetes. Ja és tradicional que aquest benefici es destini a finalitats socials, darrerament relacionades amb el municipi o amb entitats arrelades a Mallorca. Enguany ja s’han designat els destinaris: una meitat serà per als serveis socials de Sineu, que des de l’Ajuntament administra la treballadora social de la Mancomunitat del Pla, Iolanda Cirer; la resta es repartirà entre tres entitats: Associació Contra el Càncer (amb una important presència d’associats a Sineu), Associació de Pares de Nins amb Càncer de les Balears (ASPANOB) i l’ONG Children of Topsia (dedicada a tenir cura de l’educació dels infants de l’slum de Tòpsia, a Calcuta, l’alma màter de la qual és la mallorquina Kika Simó).

La Confraria Muchal Foundation sempre ha expressat la seva satisfació no només per l’èxit de la Mucada, també i molt especialment per la finalitat solidària dels donatius que fan els seguidors de lo Much de Reig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: