El mal temps espenya les festes de la Mare de Déu

Díngola ja havia informat de la possibilitat de pluja durant aquestes festes. Desgraciadament, el pronòstic s’ha acomplert i alguns actes han hagut de ser suspesos.

Tot i això, la festa que congrega més gent no es va veure afectada. En efecte, la XII Mucada no va patir les inclemències del temps. Tot i que despús-ahir a les tres de l’horabaixa, quan totes les terrasses dels restaurants eren plenes de gent que dinava, va fer un ruixat, el temps va ser benèvol durant la resta del dia.

Si que es varen haver d’anul·lar ahir les tradicionals Corregudes del Cós. Devers les dotze alguns valents s’havien acostat al camp d’en Pineta, però mitja hora més tard l’Ajuntament anunciava que l’acte es suspenia. Tot i que una hora després va aturar de ploure, el camp enfangat no permetia les corregudes d’animals i dificultava les de les persones.

També la verbena del vespre va patir el càstig del temps i devers les tres de la nit es va suspendre, quan encara restaven més de tres hores oficials de festa. Els bars de la plaça d’Es Fossar ompliren. Tot i que una part de la festa es reinicià després, amb l’actuació dels DJ baix d’una petita carpa, molts eren els que ja havien abandonat el vaixell i havien partit cap a cases. La verbena havia aplegat ahir tot una gernació.

Recordem que el mal temps també va espatllar el pregó de festes de Miquel Monara.

 

Notícia relacionada:

Quin temps farà enguany el dia de la festa del Much?

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: