Quins incidents hi ha hagut aquestes festes?

accident focus1Les forces de seguretat han hagut de resoldre algun petit incident durant aquestes festes, però no han tengut cap problema veritablement greu. Tots els incidents s’han resolt ràpidament i sense conseqüències importants. Us en feim un resum breu.

El primer incident ja us l’explicàrem puntualment fa uns dies (fes clic aquí): un focus de la instal·lació del playback infantil va caure ferint lleument un nen, però sense greus conseqüències.

Pel que fa a incidents viaris, el dimecres  12, Policia Local, Guàrdia Civil i una ambulància hagueren d’assistir en un accident produït a la carretera de Sant Joan, al nivell de sa Marcona, just dos-cents metres després de la sortida de Sineu. Un cotxe havia sortit de la carretera i hauria produït un ferit lleu.

El dia de la festa del Much de Reig, tot i l’afluència de visitants per milers (Díngola us oferirà una valoració d’assistència com ha fet en anys anteriors), no hi va haver incidents greus. Alguna brega que es va resoldre ràpid (fruit, segurament, de la ingesta excessiva d’alcohol) i un problema amb un noi que va tomar l’altaveu d’un local i es va produir un lleu estira-i-arronsa amb els propietaris. També hi va haver alguna fregada verbal entre dos bars de la zona des Fossar, per una diferent d’interpretació del ban que havia emès el consistori unes setmanes abans.

Aquest dia també hi va haver un principi de foc en el Puig de Reig, que es va apagar tot d’una. Segons va informar la Policia Local a Díngola, el més probable (per les característiques del petit incendi) és que fos provocat. L’incident va tenir lloc just quan tota la gent que havia anat en romeria al puig tornava cap al poble.

Òbviament durant la Mucada també s’hagueren d’atendre alguns joves , com cada any, per consum excessiu d’alcohol.

Finalment, durant la revetla d’ahir, alguns assistents quedaren estupefactes en presenciar una persecució entre membres de les forces de seguretat i un jove que aparentment estava en situació de cerca i captura.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Rafel caragol

    No sé si incidents n´hi va haver molts o pocs el que si sé és que va ser vergonyós el que se va viure a Sineu el divendres 14 desprès de dinar. Sineu se va convertir en un inmens botellot, crec que a la inmensa majoria de persones que vinguerén els importava ben poc el sentit de la festa. L´únic que els importava era beure i beure.
    Crec que estareu d´acord que no era una situació gens agradable. Jo i molts de sineuers no volem que la festa del Much se convertesqui en una festa allà on vé gent de tot Mallorca a engatar-se, jo personalment no ho vull.
    Els únics que en treuen profit són els amos del poble, el gran lobby dels cafeters com sempre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: