Quins polítics han visitat enguany les festes de Sineu?

Josep Melià amb Pep Oliver 'Pavarotti'.

Josep Melià amb Pep Oliver ‘Pavarotti’, durant la XI Mucada.

La festa del Much de Reig té alguns polítics devots que any rere any es deixen veure. El més devot és, sense cap dubte, Josep Melià, vicepresident del PI i diputat autonòmic per aquesta formació. Bon amic personal de Pavarotti, Melià és habitual de la Mucada i ja es deixà veure durant el pregó i fins a les darreres hores de l’horabaixa. Enguany l’exregidora artanenca i diputada autonòmica Maria Antònia Sureda completava la comitiva del PI. Dins les dependències de l’ajuntament també es veieren històrics del PP com els montuïrers Joan Toni Ramonell i Biel Matas, el que va molestar alguns sineuers que presenciaven com gent sense cap relació amb el municipi –convidats per Pavarotti– havien pogut accedir a la sala. Un dels freqüents que no es va veure durant la Mucada d’enguany és l’encara president d’Esquerra Mallorca, el manacorí Joan Lladó. Qui també hi era és David Abril (MÉS).

Qui es va veure el dia després, dia 15, dia de la Mare de Déu, és l’expresidenta del Consell de Mallorca pel PP, la inquera Maria Salom. Maria Salom assisteix cada any a les Corregudes del Cós amb la seva família (els d’Espanya), i després es deixa veure dins el Bar Triquet. Enguany les corregudes varen ser suspeses i Salom i tota una gernació de la seva família esperaven dins aquest bar que aturàs de ploure.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: