El Real Mallorca es fa amb els serveis del sineuer Toni Ferriol

Toni Ferriol (Toni 'Petit') ha fitxat pel Mallorca.

Toni Ferriol (Toni ‘Petit’) ha fitxat pel Mallorca.

Toni Ferriol Alomar, fins ara coordinador esportiu del CE Sineu, no ha pogut rebutjar l’oferta que abans de festes li feu el RCD Mallorca per ser entrenador i preparador físic de l’equip Cadet A. El ja excoordinador ha manifestat -visiblement emocionat- a Díngola que “li havia sabut molt de greu deixar el club del seu poble, però que una oferta així no es podia rebutjar”. Ferriol s’ha entregat en cos i ànima a la tasca de coordinador, tot i que hi ha estat poc temps, just uns mesos (vegeu aquí notícia relacionada).

Ferriol va signar el contracte el passat dilluns i durant la passada setmana ja va assistir als entrenaments de les joves promeses del Mallorca. Serà el preparador físic i a la vegada compartirà les tasques d’entrenador amb Andrés Troya, germà de l’entrenador que va ascendir el Llosetense a Segona Divisió B.

Recordem que aquesta serà la segona etapa de Toni Ferriol al Mallorca. Les temporades 2008/2009 i 2009/2010, fou el preparador físic dels juvenils de la Divisió D’Honor, a les ordres de Gustavo Siviero.

Toni Ferriol Alomar és llicenciat en Educació Física i professor interí d’Educació Física. Té el títol de nivell 2 d’entrenador. Aquest títol l’habilita a entrenar equips amateurs fins a 1a Regional Preferent i equips de categories base fins a Juvenils de la lliga autonòmica.

Enhorabona Toni i molta sort.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: