Llacunes en el cas d’una jove desapareguda

Foto de la nena desapareguda, extreta del seu perfil de Facebook.

Foto de la nena desapareguda, extreta del seu perfil de Facebook.

Cintia Delgado González és una jove de 16 anys que estava hostejada en un pis tutelat d’acolliment situat devora el polígon de Sineu, i depenent de la Conselleria d’Afers Socials. Sembla que la joveneta va desaparèixer fa unes tres setmanes i no es sap res d’ella.

Tot i que alguns mitjans de comunicació havien publicat la desaparició de la jove (l’Ultima Hora ja ho va fer dissabte), Díngola ha preferit mantenir la prudència fins avui mateix. Avui matí Díngola s’ha posat en contacte amb la Policia Local de Sineu per conèixer de primera mà informació sobre el cas. No es coneixen massa dades del cas i, per altra banda, certa informació podria estar subjecte a la llei de protecció de dades.

Tanmateix, crida l’atenció el poc rebombori que hi ha respecte a aquesta desaparició: fa tres setmanes d’aquesta i fins ara no ha sortit a la llum. Les dades són imprecises: les notícies d’avui xerren de desaparició des del dia 5, mentre dissabte es parlava del dia 3.

La nena té 16 anys, estatura mitjana i pèl color castany.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: