El carrer Ànimes guanya el concurs d’embelliment de carrers

El carrer Ànimes ha estat el guanyador del concurs de decoració de carrers d’aquestes festes. També el carrer Gran i el carrer Esperança foren notablement puntuats pel jurat i quedaren com a finalistes.

Una implicació sense precedents de tots els veïnats va fer possible enramellar completament el carrer, amb tot de flors de paper i roba (fetes durant mesos, des del novembre passat, per Antònia Serigot), brots de mata, i cossiols de bellveure (plantats i cuidats feia molt de temps per madò Catalina Xeta).

Tot i que l’any passat ja es desfermà una veritable febre entre les barriades (en consonància amb la dèria que està assolint la festa del Much), enguany va ser l’Ajuntament qui va ficar el seu gra d’arena i anuncià un concurs d’embelliment de carrers. Molts d’ells han presentat propostes molt imaginatives, com ara el carrer Campana, la plaça de s’Era o el carrer de Sant Josep.

Us presentam un recull de fotos fetes pels col·laboradors de Díngola Macià Puiggròs i Patri Martin:

+info: web de Massay Fotografia

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: