[FOTONOTÍCIA] Sopar de barriada, fora de la barriada

20150904-214213.jpg

En aquests moments els veïnats de la barriada del Pou d’en Rebassa estan fent el seu sopar anual. La nota rellevant és que no el fan en cap lloc de la barriada, sinó en el Teleclub. Les pluges torrencials que estan caient avui han fet impossible de preparar el sopar en el Pou Llevoner i han fet necessari el canvi. Díngola ja havia informat de les possibilitats de mal temps per avui (fes clic aquí).

Amb aquest fa 3 anys que els veïnats de la barriada organitzen un sopar de germanor, que sempre era un sopar a la fresca, a la placeta del Pou Llevoner. Fa dos anys el sopar va aplegar prop de 300 persones i l’any passat ja foren més de 400. Avui el mal temps ha fet que només fossin unes 250 persones les reunides.

Per altra banda, el sopar del carrer Ànimes com a vencedor del concurs de decoració de carrers de les passades festes patronals serà el proper divendres 11 (fes clic aquí). En aquest cas el sopar és organitzat i patrocinat pels veïnats i l’Ajuntament.

 

 

20150904-214255.jpg

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: