Sineu inundat, però no tant

Una setantena de litres per metre quadrat varen caure ahir a Sineu en un dia de pluges que va provocar fins a 119 incidents en tot Mallorca (segons fonts de l’112). Segons l’agència estatal de meteorologia, a Sineu varen caure 6.4 litres entre les 6 i les 12h del matí, i 61.4 entre les 18 i les 24h, dades basades en la quantitat recollida en l’estació meteorològica del poliesportiu. Els particulars sineuers que tenen pluviòmetres mesuraren  entre 50 i 70 litres en les seves finques o cases, depenent de la zona. Diversos domicilis hagueren de treure aigua, i també l’ajuntament (com veieu a les fotos), i el sopar anual de la barriada del Pou d’en Rebassa es va haver de fer al Teleclub (fes clic aquí). Tot i això, no hi va haver proporcionalment tants desastres com a l’àrea metropolitana de Palma.

[fotos: Miquel Gelabert, Antònia Real]

+infoprevisió meteorològica de Sineu a l’AEMET

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: