Esquerra Sineu dóna llibertat de vot als seus militants

Esquerra Sineu no dona suport explícit i oficial a cap dels dos candidats que es presenten per a presidir el partit a Mallorca, després de la renuncia de Joan Lladó a presentar-se de nou. Els militants sineuers tendran llibertat de vot aquest dissabte en el congrés de Santa Maria del Camí, que elegirà nou president. Això sí, la quinzena d’assistents (entre militants i simpatitzants) a una reunió-sopar de la delegació local d’Esquerra ahir a l’Écafè, va expressar la necessitat “d’acabar ja amb les baralles internes entre els dos sectors del partit”.

Julià 'Amorós', exregidor d'Esquerra Sineu, a punt de votar en les passades eleccions locals i autonòmiques.

Julià ‘Amorós’, exregidor d’Esquerra Sineu, a punt de votar en les passades eleccions locals i autonòmiques.

Ahir vespre, de fet, una de les candidatures a presidir el partit, la d’Andreu Bujosa (batle de Bunyola per Esquerra Oberta de Bunyola –una mena de Gent per Sineu–), va venir a Sineu per explicar el seu programa i la seva postura front a diversos punts d’actualitat del partit (resultats de Catalunya, relacions amb MÉS…). Hi ha una altra candidatura, encapçalada per l’inquer Toni Llompart, sorgida de l’entorn més proper a Lladó. La delegació local de Sineu no es va posicionar a favor de cap dels dos candidats, i va expressar la voluntat d’acabar ja amb les baralles i fer feina.

Esquerra Sineu actualment està integrada dins Gent per Sineu, i mitja dotzena de militants formaren part de la llista electoral d’aquest nou partit, a part d’altres militants que formen part dels seus òrgans de gestió.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: