[GALERIA FOTOGRÀFICA] Cada any les mateixes ‘batalletes’ i un dia Q que millora

Entre les copes de vi i els plats dels menús especials redolaven les anècdotes, les batalletes i qualque lament de xaruguesa -l’edat no perdona- aquest dissabte de començament de pont. Ha estat el Dia Q, el dia del dinar de quintades a Sineu. Peu davall taula es varen reunir nascuts dins el mateix any, confirmant-se ja l’èxit de la iniciativa de diversos restaurants del poble que l’any passat n’encetaren la primera edició, més els que enguany s’hi han sumat; tancant així la temporada d’estiu, a fi d’afrontar la inevitable frenada de la temporada baixa, tan típica com inevitable per aquestes latituds.

Una vintena de quintades es repartiren pels locals que oferien, la majoria, menús especials per aquest dia. Enguany, la novetat, com avançàrem a dingola.net, n’era la nota de color que posaven les camisetes «commemoratives» de l’encontre. A poques taulades no vengueren al cap imatges dels companys dins l’aula de l’escola, jugant pel carrer fins al darrer bri de llum solar, embogits a la plaça el dia de Cap d’Any estrenat-se com a Quintos a punt de fer els vint… Jornada entranyable de reencontres, records i festa. La festa, que en arrencar ja és mala d’aturar, va continuar l’horabaixa al Vi-És de l’estació amb música en viu i discjòqueis.

El Dia Q pareix que haurà calat dins el calendari de celebracions i, entre Much i Cap d’Any, ja tenim un altre dia senyalat, per allò de no perdre pistonada

 

La llet (?), també protagonista 😉

 

Galeria fotogràfica

(del text i majoria de fotos: Joan Munar; de la resta de fotos: rebudes per whatsapp des de membres de les diferents quintades)

 

Notícia relacionada: aquesta.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: