Els judokes del club Taikukan comencen amb bon peu la temporada

IMG-20151012-WA0010Aquest passat cap de setmana quatre judokes del club sineuer han participat a la Super XX “Cidade Vigo”, Campionat Internacional de la categoria cadet, competició de gran nivell amb la participació de quasi 400 esportistes d’Espanya, Alemanya, Suècia, Itàlia i Portugal
Les sineueres Marga Genovart i Maria Oliver no podien començar millor la temporada, totes dues dalt del pòdium. Genovart, que enguany ha canviat de categoria, va fer plata a -48Kg, i és una de les esportistes més fortes del seu equip. Oliver es va fer amb la medalla de bronze -44Kg, després de la progressió i gran feina de la temporada passada, carregada de triomfs que van tenir un seguiment especial per part d’aquesta revista.

Núria Farelo i Albert Rios, també del club Taikukan, obtingueren bronze a -44 Kg i 5è lloc a -90Kg respecticament

Representants del club han manifestat a Díngola la seva satisfacció per aquesta primera sortida, competició que ja els permetrà col·locar-se dins el ranking nacional i començar a puntuar per obtenir plaça pel Campionat d’Espanya Escolar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: