Pere Moyà, nomenat nou director de l’IAQSE

Pere Moyà (foto del seu perfil de Twitter).

Pere Moyà (foto del seu perfil de Twitter).

El sineuer i docent, com així s’identifica al seu compte de twitter, Pere Moyà Niell és, des de l’1 d’octubre, el nou director de l’Institut d’Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu de les Illes Balears (IAQSE). La principal tasca d’aquest òrgan, creat l’any 2000, és treballar per la qualitat del sistema educatiu de les Illes Balears, fent anàlisis d’aquest i proporcionant informació rellevant per a la Conselleria d’Educació. Per això una de les seves funcions és analitzar el grau d’eficàcia del sistema educatiu que tenim a les Illes Balears. Precisament, una de les tasques serà la de coordinar les proves d’avaluació externa que preveu la LOMQE pels cursos de 3r i 6è de Primària. Pere Moyà és inspector d’educació, càrrec que exercia fins ara.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: