[FOTONOTÍCIA] Queden dos dimecres per fer caixa amb els estrangers

De tots és sabut que, per molt que de vegades els mallorquins es comencin a posar màniga llarga a mitjan octubre (més per frissor estètica de canviar de roba que per necessitat real “pel fred”), el veritable estiu a Mallorca acaba el 31 d’octubre. Dia 31 tanquen més de la meitat d’hotels de Mallorca i, al mateix temps, més de cinquanta mil persones perden la feina. A Sineu el tancament dels hotels de la costa es nota sobretot en el mercat dels dimecres: a partir de dia 31 només uns pocs autocars duen turistes al mercat setmanal (normalment padrins amb viatges subvencionats per l’Imserso) i el nombre de cotxes de lloguer que es veuen en els pàrquings exteriors (camp den Pineta…) és gairebé nul. Milers d’estrangers deixen de ser portats al poble a través d’excursions organitzades pels propis touroperators i hotels, o per empreses especialitzades. Les terrasses de bars i restaurants s’han d’omplir de visitants locals (dels pobles veïnats) que s’acosten a berenar a Sineu i a fer una volta, però els comerços noten de manera important la baixada de vendes en objectes de ‘recordatori’ o souvenir.

Avui ha fet mal temps i hi ha hagut mal dimecres. Ja va succeir igual fa dues setmanes. Queden dos dies per fer caixa amb els turistes: dia 21 i dia 28. Després, a partir de novembre, com cada any, es tractarà de cercar el ‘turista local’.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: