L’Ajuntament de Sineu convertirà sa Quintana en el centre cívic de referència

El nou consistori té previst de reformar i de reestructurar els dos edificis de sa Quintana, on fins fa 3 anys hi hagué el Col·legi Públic de Sineu, anomenat sa graduada pels sineuers, i que ara són usats per diverses tasques educatives, culturals o de magatzem. El nou equip de govern té clar que allà hi vol fer el centre socio-educatiu de referència en el municipi, on hi haurà les associacions i entitats, i també vol aprofitar l’ample terreny disponible (l’antic pati de l’escola) per fer-hi prop de 50 places d’aparcament públic i descongestionar així el casc antic. De fet, l’Ajuntament té previst de tenir el projecte llest aquests dos mesos que queden per acabar l’any i iniciar la primera fase, la dels aparcaments.

 

Com es pagarà, això?

L'edifici antic de sa Quintana és un dels més espectaculars del casc urbà sineuer. Ara serà seu de les associacions i entitats del municipi, segons ha informat el consistori, que ja en planifica la reforma.

L’edifici antic de sa Quintana és un dels més espectaculars del casc urbà sineuer. Ara serà seu de les associacions i entitats del municipi, segons ha informat el consistori, que ja en planifica la reforma.

El finançament implicarà una sèrie de modificacions de crèdit per un import d’uns 80.000€ que, a part del projecte de rehabilitació integral i reconversió de sa Quintana, serviran per encarar altres projectes com ara la neteja i pintat de parets i coberta del pavelló de l’IES Sineu, rehabilitació i pintura de les parets que envolten el recinte tancat d’Es Fossar, l’adquisició i instal·lació de dues estacions per a subministrament de vehicles elèctrics, i l’abonament d’una part de la paga extra del 2012 que faltava per abonar als empleats de l’Ajuntament. Aquestes modificacions de crèdit seran aprovades en el proper ple municipal, a finals de novembre.

 

Notícies anteriors sobre sa Quintana:

L’Escola Graduada ja acull nous usos. Díngola, sense lloc.

El parc de Sa Quintana encara no és a l’escola nova.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: