Un sineuer serà diputat en el congrés espanyol

12189527_917941828259319_6572989445323754211_nTot i que no és vera que sigui sineuer, la veritat és que per qüestions històriques i familiars la seva nissaga sempre ha estat lligada a Sineu. Mateu Isern Estela, batle de Palma fins fa quatre mesos, va ser escollit candidat pel PP per la demarcació de Mallorca a les eleccions generals del proper 20 de desembre. Va ser en la junta insular d’ahir. El PP serà probablement la força més votada i Isern té un lloc assegurat en el parlament espanyol.

Nascut fa 55 anys, Isern és advocat i va ser treballador del Banc de Crèdit Balear durant els anys de la bombolla immobiliària (era el que signava embargaments i execucions hipotecàries). També té una societat, Sineu Inversiones S.L., dedicada al negoci immobiliari. Milita en el PP des del 1991.

És habitual veure’l en la processó del Divendres Sant (la seva família és propietària d’un grapat de passos i confraries) i, de vegades, el dia de la Mare de Déu d’agost, encara que també se’l veu pel poble qualque diumenge. La primera vegada que es va presentar com a candidat a la batlia de Palma es definí com a “catòlic i liberal com la copa d’un pi” i en una entrevista digué que havia “après el mallorquí a Sineu, vivint amb la gent”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: