Què puc fer, aquest cap de setmana, a Sineu?

12196036_524112204422799_3090948904218515388_nAvui capvespre, l’Écafè ha convidat el valencià Carlos Orti perquè presenti el seu llibre sobre la pagesia mallorquina ‘Cent anècdotes divertides de la pagesia mallorquina’ (Documenta Balear, 2015). Orti va ser càmera del programa ‘Uep com anam!’ d’IB3 durant tres anys. L’acompanyaran el conegut especialista en cultura popular Felip Munar i el nostre veïnat sineuer Tomeu Torres (una de les persones més conegudes en el món rural mallorquí). Més informació: fes clic aquí.

Per altra banda, no oblideu que demà horabaixa s’inaugura l’estudi de Rosa Mascaró en el carrer Gran. Mascaró du 10 anys residint a Sineu, i ara s’ha animat a posar el seu propi espai de coworking. Aquest espai serà on ella desenvoluparà la seva feina (disseny, creació), però la idea es de compartir part de l’estudi amb altres treballadors. Més informació: fes clic aquí.

Recordau que aquest cap de setmana dóna bon temps i serà bo per gaudir un poc de foravila. Mal any, enguany, pels boletaires, però ho podeu provar: segurament alguns picornells podreu trobar si sabeu els llocs. Els canvis en la temporada de pluges, temperatura mitjana, etc. afecten molt als fongs, i per tant alteren molt l’època en el que blaves, picornells, esclata-sangs i demés bolets són abundants. Avui mateix estem a 26 ºC (temperatures de finals de setembre o principis d’octubre) i això afecta molt a la biologia d’aquests organismes, que no poden desenvolupar-se com haurien de fer-ho.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: