Molta expectació pel nou espai de ‘co-working’ del carrer Gran

DSC_0257Més de dos centenars de persones passaren ahir a fer cas a Rosa Mascaró, en la inauguració del nou espai Casa Inundada de Sineu. Periodistes, gent de la cultura local, artistes i dissenyadors sineuers, veïnats, amics, familiars i molts de curiosos ompliren ahir horabaixa el número 7 del carrer Gran, en una festa que va incloure càtering i música en directe.

Segons Mascaró, la idea és d’un local “pensat per a perfils professionals lligats al món de la gràfica i l’art, il·lustració, disseny i comunicació”, però tot i això “hi té cabuda tot aquell que hi vulgui participar, ja que vol ser un lloc on es donin lloc sinergies de feina i oportunitats tant individuals com conjuntes”. Afegeix que, “a més de ser un espai on es donin lloc aquestes sinergies, la idea és de ser un espai de creació on es recupera la tècnica i es potencia el procés manual” -tot i que les eines digitals puguin ajudar durant el procés-. La promotora de la iniciativa va explicar a Díngola que el nou local tendrà una petita sala d’exposicions i un showroom o botigueta, que potenciaran la mostra i l’impuls de. joves emprenedors i d’artistes d’aquí i de Mallorca. Finalment, les intencions són de fer accessibles l’experimentació gràfica i creativa, a través de tallers, monogràfics i cursos de formació diversos.

 

Notícia a IB3

Podeu veure la peça informativa d’IB3 en l’informatiu vespre d’ahir fent clic aquí (minut 17:40).

 

Curiositat:

D’on ve el nom del local? En breu Díngola us ho explica, recuperant una notícia de Baula (la revista que hi hagué a Sineu a finals dels anys 90).

 

Galeria fotogràfica (Patri Martín, Díngola):

Notícia relacionada:

La setmana que ve s’inaugura un espai de co-treball i creativitat en el carrer Gran

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: