Minut de silenci abans de començar el ple

Dues dotzenes de persones, els regidors dels quatre partits amb representació, representants de GxS, Esquerra, PSIB, PP i SsM, han fet un minut de silenci fa uns instants per mostrar el seu rebuig a la matança del passat divendres a París, i per condemnar qualsevol acte de violència des de qualsevol ideologia o religió, i també contra la violència de gènere.

Les massacres efectuades per Estat Islàmic a París han tornat a commocionar els països occidentals i, pel que fa a Europa, gairebé no hi ha cap administració o municipi que no hagi convocat accions de repulsió contra aquests actes. L’Ajuntament de Sineu ha convocat els sineuers per mostrar el seu condol per les víctimes dels atemptats de divendres avui a les 12h, com arreu de l’estat, i ara fa uns instants, just abans del ple extraordinari de les 20h.

Notícia relacionada: aquesta (fes clic)

20151116-200902.jpg

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: