L’Ajuntament aprofita una dotació de 40.000€ per asfaltar alguns carrers pendents

L’Ajuntament segueix amb la rehabilitació de l’asfaltat dels carrers del poble que es va iniciar a finals de la legislatura passada.

Fa un any l'equip de govern de PP i el PI ja va aprofitar els fons del Consell de Mallorca per asfaltar part del paviment deteriorat del municipi.

Fa un any l’equip de govern de PP i el PI ja va aprofitar els fons del Consell de Mallorca per asfaltar part del paviment deteriorat del municipi.

En concret ha adjudicat un contracte menor d’obra consistent en l’escarificació i rebaixat del paviment actual i la posterior pavimentació de diversos carrers, com a continuació del projecte iniciat l’any passat. El projecte es centra en l’asfaltat dels carrers que ara més ho necessiten: les Parres, del Palau, Llibertat, Carril, Es Fossar, del Triquet, Menestrals, Bous, Vent i de la Rosa.

Sent un contracte menor d’obres, l’òrgan competent d’adjudicació ha estat la Junta de Govern Local. L’empresa adjudicatària ha estat MAB S.L. i l’import d’aquesta obra és de 40.800 €, IVA exclòs. Aquesta obra és subvencionada quasi en la seva totalitat pel Consell de Mallorca, a través del Pla Especial per als anys 2015 i 2016, per ajudar als Ajuntaments de població inferior als 20.000 habitants en l’execució d’obres i serveis que són competència exclusiva dels Ajuntaments.

Notícia relacionada:

200.000 € per asfaltar carrers de Sineu

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: