Què puc fer, aquest cap de setmana, a Sineu? Celebrar els tres anys d’Écafè

Cartell de l'acte de l'OCB i Díngola.

Cartell de l’acte de l’OCB i Díngola.

Any Llull

L’oferta cultural, festiva i d’oci d’aquest cap de setmana comença avui capvespre. A les 19h a l’església parroquial, juntament amb la Parròquia de Santa Maria de Sineu i amb la col·laboració de l’IES Sineu, es realitzarà la restitució de la pintura de Ramon Llull a la capella del Roser i la lectura d’una selecció de texts de la seva obra.

L’Obra Cultural Balear és conscient de la importància de l’efemèride de la mort de Ramon Llull, fa set-cents anys, i s’ha adherit a l’any commemoratiu que comença avui. El passat número de la revista Díngola ja va reproduir a la portada un retrat de Ramon Llull, obra del pintor Josep Pons i Frau (Sineu, 1883-Palma, 1952), i el passat 30 d’octubre, a l’Oratori de Sant Josep, el professor de llatí a la UIB Joan Carles Simó Artero va impartir la conferència “Ramon Llull, un geni polifacètic“.

 

Écafè

Cartell de l'Écafè.

Cartell de l’Écafè.

L’experiment de Pere Joan Oliver celebra el seu tercer aniversari aquest cap de setmana. I diem experiment, perquè l’Écafè és una mescladissa de cafè-concert, restaurant, bar de copes i, fins i tot, microteatre. Aquest cap de setmana, cada nit hi ha festa al local, amb concerts i DJs, i gala d’horabaixa el diumenge.

La creativitat del local, una cuina senzilla però feta amb cura, unes cambreres feineres, simpàtiques i guapes, i cada cap de setmana una oferta gastronòmica i musical diferents, han fet del cafè un local de referència en els voltants de Sineu.

Cal dir que també el Cafè Can Castell estarà d’aniversari d’aquí a uns dies. I és que fa dos anys ja que reobria les portes després dels canvis realitzats per canviar-ne la fesomia i el concepte.

 

Circ

Diumenge 29, a les 16.30 h, la Cia. Des-equilibrats actuarà a la Plaça de s’Era. Serà amb un espectacle, “In-compatibles”, dirigit a totes les edats.

La companyia de circ va neixer a Mallorca en el 2012 quan, un any abans i per casualitat, es topen els dos caràcters (aparentment incompatibles) que constitueixen la companyia.

L'Écafè fa tres anys que, a part de servir menjar i copes, ofereix recitals poètics, concerts de música, micro-teatre, gloses i diversos altres actes.

L’Écafè fa tres anys que, a part de servir menjar i copes, ofereix recitals poètics, concerts de música, micro-teatre, gloses i diversos altres actes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: