Muchal Foundation a “Partycipa”

Avui quatre membres de la Confraria Muchal Foundation han anat fins a l’alberg de la Victòria (Alcúdia) per a assistir, com a associació convidada, a les jornades sobre participació i jovent organitzades sota el títol de “Partycipa” per l’Intitut Balear de la Joventut. En concret, els confrares Miquel Tugores, Rosa Mascaró, Magdalena Genovart i Joan Munar han pres part de les jornades amb un espai dedicat a la festa de lo Much de Reig i, especialment, a les tàctiques participatives -o d’explosió mucalitzadora- que es despleguen entorn al 14 d’agost. La seva mostra ha consistit, com ho han definit ells mateixos, en un “simulacre” dels Tallers Mucals que preparen el poble, amb la implicació dels infants, per a rebre l’egrègia bèstia de la fàbula puigderegiana. Els participants als tallers eren joves d’arreu de les quatre illes, la majoria dels quals implicats en associacions, esplais, etc. Altres associacions presents, com Orgull Llonguet o la batucada de Santa Maria del Camí, Batukaos, han mostrat també les seves experiències de foment de la participació. La jornada ha comptat amb l’assistència de la consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, i del director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons.

C360_2015-11-28-12-34-37-136

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: