“Art-show” davant l’Écafè per conscienciar sobre la violència de gènere

12336038_10206167324681210_1816866427_n (1)Jan Cortés, cuiner i artista, juntament amb altres amistats seves del món de les arts plàstiques, de la psicologia i de la música, han organitzat una jornada festiva per a demà capvespre davant l’Écafè (que també col·labora en l’esdeveniment). La idea és fer una jornada de conscienciació sobre el problema de la violència de gènere, en la que hi haurà projeccions damunt façana, música (amb diversos artistes convidats), una mena de show artístic que inclourà un mural o graffitti fet en temps real (Jan Cortés i Rafa Bosch), i un taller per a infants. La coordinació de l’acte corre a càrrec de Raquel Valera, psicòloga. Tant Valera com Cortés són col·laboradors habituals de Díngola.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: