L’A.C. Sineu clausura la temporada amb el ja tradicional dinar de germanor

2015 - AC Sineu 012

Avui dissabte l’A.C. Sineu ha celebrat el dinar de final de temporada, on han assistit pràcticament tots els seus socis. Com ja és habitual en aquesta tradicional trobada, s’ha fet un reconeixement als ciclistes més guardonats i també als que més han participat en competicions durant el present any: Salvador Reynés ha estat el ciclista que ha corregut més curses i Toni Abraham, Marta Ensenyat i el sineuer Miquel Àngel Sancho els que han aconseguit més triomfs. Recordem que Sancho es va fer amb la Categoria Promoció a Campos, la Challenge Primavera Cafès Bay, les Metes Volants a l’etapa des Pla a Establiments, i va ser el guanyador absolut de la Categoria Promoció a sa Voltadora, l’estiu passat.

Guillem Munar, secretari de l’A.C Sineu, ha encetat el torn de parlaments destacant els grans resultats del club aquesta temporada i ha remarcat el gran equip humà que hi ha darrere: “És important recordar que el Club, a part d’equip ciclista, el conforma també un equip de persones que fa possible moltes de les activitats que es desenvolupen al llarg de l’any”. I ha acabat donant les gràcies als socis, simpatitzants i col·laboradors.
Joan Riutort, president del club, ha volgut donar l’enhorabona als joves de la directiva per la bona feina feta durant tot aquest any i els ha animat a continuar fent-ne, ja que ells són el futur. Recordem que l’any passat la Directiva es va renovar amb l’entrada de gent més jove: Marc Pons com a vicepresident, Jeroni Alomar com a tresorer i tot un seguit de cares també més joves i noves com a vocals.

Al dinar hi han assistit representants de l’Ajuntament, Magdalena Genovard, tinent batle, i Carles Ramis, regidor d’Esports; Guillem Feliu, rector de Sineu; Isa Bonet, secretària de la Federació de Ciclisme, i Miquel Reynés, vicepresident del Col·legi d’Àrbitres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: