L’aposta del nou consistori en matèria de salut i esport: màquines de ‘fitness’ en el vial

El vial de circumval·lació de Sineu té la funció de descongestionar el trànsit dins el casc urbà. Tanmateix, també compleix una funció no menys important: els sineuers l’han fet l’escenari ideal per a la pràctica d’exercici físic, més intens o menys (uns corren i entrenen fort, mentre altres només caminen i, això sí, xafardegen molt).

Un dels punts que el programa electoral de Gent per Sineu  establia com a novetat pel que fa a les instal·lacions esportives del municipi era, de fet, la construcció de diverses ‘estacions’ d’exercici al llarg del vial, que complementessin el treball aeròbic que suposa caminar o córrer. És a dir, distribuir màquines de fitness i d’altres tipus d’exercici en diferents punts del vial, per així fomentar un circuit de salut, en el que persones de totes les edats poguessin compartir un espai millorant la seva qualitat de vida i fomentant les relacions intergeneracionals.

Avui matí s’han instal·lat les primeres màquines d’aquest circuit, devora l’estació d’autobusos de Sineu i en la placeta annexa al Pou Llavoner. La instal·lació d’aquests equipaments corre a càrrec de l’empresa Barcelona HPC Ibérica S.A. i inclourà diverses fases depenent de l’acceptació que tenguin els equipaments, segons ha informat Carles Ramis, regidor d’esports de l’Ajuntament de Sineu.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: