Sense servei de wifi gratuït

ibredEl mes de novembre del 2010 l’Ajuntament de Sineu va subscriure un conveni de servei de wifi gratuït a dos indrets públics del poble: sa Plaça i es Fossar. El conveni fou amb l’empresa IB-RED, empresa mallorquina fundada l’any 2007 i operadora de telecomunicacions, que proveeix serveis d’Internet.

El fet és que a dia d’avui no hi ha connexió a cap dels dos espais públics per uns problemes de cobertura. Carles Ramis, regidor de l’ajuntament, ens ha explicat que fa temps que intenta posar-se en contacte amb el director d’Expansió de l’empresa, Mario Marín, i que encara no ha aconseguit xerrar-hi ni reunir-s’hi. Mentre, ha donat ordre de no pagar la darrera factura que ha presentat l’empresa per aquest servei. Pareix ser que la connexió entre l’ajuntament i l’empresa també falla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: