Demà, cinquena edició del berenar de la Red Lluc Stratos

12299268_170283643324895_7648591788999993213_n

Amb els anys, la Red Lluc Stratos ja és un fenomen social i una jornada esportiva. La part esportiva és una pujada a Lluc (corrent a peu o en bicicleta, o caminant)  que un grapat de sineuers organitzen cap al final de les festes de Nadal (devers la festa de Reis) i que enguany arriba a la seva V edició. La part de fenomen social és que també és una festa, i aplega cada any més participants i curiosos.

Els organitzadors de la bulla 'pesudoesportiva' (foto: Facebook).

Els organitzadors de la bulla ‘pesudoesportiva’, l’any 2014.

Inicialment va néixer d’una jornada lúdica, de depuració després de la Nit de Cap d’Any, amb assistència de tres o quatre dotzenes de sineuers (homes majoritàriament), que pujaven a Lluc corrent a peu o en bicicleta, o caminant, des d’Inca, Selva o Caimari. En arribar anaven tots a berenar al Restaurant Can Gallet. Tanmateix, amb el pas de les edicions, la cursa ha anat agafant fama entre les sineueres i els sineuers, que ja la tenen com una jornada quasi festiva. Tant és així que molts ja pugen directament només a berenar i a riure una estona.

El gruix de corredors sortiran a les 6:45h des del Bar Can Castell de Sineu. La diferència més notable respecte a altres anys és que enguany el berenar ‘oficial’ serà al Restaurant Ca S’Amitger, a les 10h, i no a Can Gallet com en les quatre edicions anteriors.

 

Notícies sobre edicions anteriors:

La Red Lluc Stratos arriba a la seva quarta edició amb més de 150 inscrits

Red (Lluc) Stratos: cent sineuers a Lluc

Red Lluc Stratos: el vídeo de Barceló ha causat sensació

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: