El jove mort en accident el passat dissabte va ser jugador del C.E. Sineu

20160118-112318.jpg

Miquel Àngel Pol, el jove de 28 anys de Lloseta que va morir en accident de trànsit la nit del dissabte al diumenge, havia estat jugador del primer equip del C.E. Sineu. En concret va ser fa tres anys, el darrer any de l’època de Toni Florit com a entrenador, disputant la lliga de 1a Regional.

Pol va morir quan, aquest passat dissabte, a les dues de la matinada, el seu cotxe va xocar contra un cavall que probablement havia fugit i anava a lloure per la carretera d’Inca a Lloseta, fet que va desequilibrar el vehicle, que va donar diverses voltes de campana. Un segon passatger, de 34 anys, va resultar ferit. L’animal ja havia provocat un altre accident uns minuts abans, en el que havia resultat afectada una dona, que va ser la que va avisar a l’112.

(foto: Facebook)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: