Bona participació i animació a la rueta infantil

20160206_171556Ahir dissabte, a les 17,00 h i, des del Claustre de l’Ajuntament, començava la rueta infantil, plena de colors, alegria i bon humor. La batucada Sonats des Fossar va encapçalar un recorregut que, amb molta participació i ambient festiu, va acabar al Teleclub, on va tenir lloc el concurs.
Hi participaren fins a 24 comparses, de molt diversa temàtica, i també més d’una trentena de nins i nines desfressats lliurement: Star words, Minioms, paons, marineres, indis, rellotges, peces de dominó, mussols, lleons…
El concurs de comparses i individual va ser presentat per la quintada del 96. Mentre el jurat deliberava, el grup d’animació infantil Trencaolles va entretenir i divertir els nins i nines. Els premiats varen ser els següents:
categoria individual: 1r Obèlix; 2n dimoni; 3r astronauta.
Categoria comparses: 1r mussols; 2n paons; 3r Minioms.

V RuabarIMG-20160204-WA0092
A Sineu, però, aquests dies de disbauxa comencen el Dijous Llarder, amb la ja coneguda Ruabar, que enguany ha arribat a la V edició, si bé amb més poca participació que altres anys. Enguany han estat set els establiments que hi han col·laborat: Bar Sabina, sa Plaça, Xiroi, es Mirador, Son Cleda, can Castell i l’Écafè. La festa va començar damunt les vuit, als bars de sa Plaça, i va acabar passades les dotze de la nit, a can Castell, on va tenir lloc el fi de festa amb els dj’s Àngel B2B i Biel Castell. The Much Xaranga’s Band va amenitzar la festa durant tot el recorregut.

Dimarts és el darrer dia de carnaval i dimecres, conegut com a Dimecres de Cendra, comença la Quaresma. En alguns pobles de Mallorca, la festa conclou amb l’Enterrament de la sardina, una forma simbòlica de posar fi als dies de gresca i disbauxa, per donar pas al temps de recolliment, penitència i abstinència que vénen amb la Quaresma.

Fotos: Miquel Gelabert, Victòria Riutort i diferents perfils públics de facebook.

FOTOS RUABAR:

FOTOS RUETA:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: